Kroniek/Chronicle 420

ALLE NAKOMELINGEN VAN FAMILIE POELL-SIEBEN OP DE FOTO

Ik heb de geleende foto’s teruggebracht naar tante Dora en gelijkertijd ook weer een grote andere meegenomen waar alle kleinkinderen op stonden. Deze hing in de zitkamer aan de muur, maar Theo zei neem maar rustig mee en doe maar op je gemak. Hij heeft me eerst nog duidelijk alle namen van de kleinkinderen en van de broers, zussen en hun echtgenoten van de ingeleverde familiefoto opgegeven zodat ik precies weet wie het allemaal zijn. De nu meegekregen foto in lijst is van een groot formaat dat ik in twee keren moest scannen om alle personen in beeld te krijgen. Daarna heb ik alle personen apart hieruit geselecteerd en onder hun persoonsnummer opgeslagen. Zodoende kon ik deze bij Gen-Win 5.0 invoeren bij de desbetreffende persoon. Ook heb ik alle foto’s in het digitaal fotoalbum gezet onder de familie Poell-Sieben, waar nu 125 stuks instaan.

Gisteren belde Peter Poell een zoon van de familie Poell-Malland op met de mededeling dat hij deze week zijn foto’s aan me zou toe-mailen. Hij vroeg meteen naar mijn e-mailadres. Dus met de familie Poell-Malland wordt dan ook alvast een begin gemaakt, ik hoop dat de rest van deze familie ook zal volgen. Ik zal ter afsluiting van de familie Poell-Sieben de twee groepsfoto’s met de kinderen Poell-Sieben met hun echtgenoten en de kleinkinderen van het echtpaar Poell-Sieben, allebei in kleuren.


De kinderen Poell-Sieben

Ik zal de namen bij bovenstaande foto zo duidelijk mogelijk uitleggen. Ik begin met de achterste rij v.l.n.r.: (1) Gerard Poell, (2) Irma Lottrinkx de vrouw van Peter Poell, (3) Inge Poell, (4) Jan Poell (zijn ex-vrouw staat er niet op), (5) de ex-vrouw van Theo Poell, (6) Maria Verhagen de vrouw van Henk Poell, (7) Josefien Visser de ex-vrouw van Frans Poell, (8) Theo Poell, (9) Maria Clerx de vrouw van Gerard Poell, (10) zittend op de voorste rij Jan Ligthart de man van Inge Poell, (11) Francois Poell, (12) Henk Poell, (13) Jan Vollebregt de man van Ria Poell, (14) Peter Poell, (15) Ria Poell en (16) Frans Poell als laatste van de club.


De kleinkinderen Poell-Sieben

Hierboven alle kleinkinderen met Oma Poell-Sieben bij elkaar. Ook hier begin ik met de achterste rij v.l.n.r.: (1) Stefan Streur de man van Desiree Poell, deze staat helaas niet op de foto, dus we beginnen met nummer (2) Desiree Poell dochter van Jan, (3) Rob Poell zoon van Henk, (4) Manon Ligthart dochter van Inge Ligthart-Poell, (5) Daniëlle Poell dochter van Frans Poell, (6) Eric Poell zoon van Henk, (7) Astrid Poell dochter van Jan Poell, (8) Jean-Paul Ligthart zoon van Inge Ligthart-Poell, (9) Daphne Poell met blauw geel oranje trui aan, dochter van Frans Poell, (10) Ruben Poell zoon van Peter Poell, (11) ervoor Sander Vollebregt zoon van Ria Vollebregt-Poell, (12) voor aan rechts Joshua Poell zoon van Gerard Poell, (13) met blonde paardenstaart Kirsten Poell dochter van Peter Poell, (14) op de stoel naast Oma Poell-Sieben, Vivianne Poell dochter van Gerard Poell. De donkere jongen in het midden van de foto met het witte T-shirt met rode duivel erop is Jordy geboren in Brazilië, een voorkind van de 1e ex-vrouw van Theo Poell welke intussen is vertrokken en niets met de stamboom Poell van doen heeft.

Van deze familie heb ik nu genoeg laten zien tot een andere familie zal ik maar zeggen. Zojuist belde Maria Timmermans-Poell me op dat ze ook foto’s van haar kleinkinderen erbij zou doen en dat ze via mijn zuster Truus aan mij doorgegeven zouden worden.

Weert, 22-10-2002
F.P.